Imorn smäller det ;)

Imorn åker jag då till Holland, och jag har inta packat än :S haha men det löser sig, man får väl tänka som en kille, då ska det tydligen vara enklare att packa, enligt Jesper ;) Men jag har i alla fall köpt lite grejer till familjen jag ska bo hos, Det blev knäckebröd, kalles kaviar och lite polkagrisar haha, det är ju tanken som räknas =)

Börjar faktiskt bli lite nervös, för flygningen och allt det, och sen ska man bo hos en relativt främmande familj, Hoppas verkligen att jag kommer trivas. Fast å andra sidan så ska vi ju inte tillbringa så jättemycket tid med just  familjen så det blir nog bra i alla fall =)

Igår blev det zätas och trevligt hos Linn och Patrik =) Och det bästa av allt =) Jag är inte ens bakis idag =) haha till skillnad mot andra ;P

 Men nu ska jag gå och ta tag i packningen på riktigt! Börjar faktiskt känna mig en aning stressad nu :P

Ha det bra alla                        Älsakr dig Jesper <3

Ullared och Edsberg

Ja i fredags åkte man då till GeKås Ullared, farmors och min årliga traditions resa, men i år var vi snälla och lät Emma följa med också, så då blev det först en lång bussresa och sen så var det shopping hela dagen, och det bästa med allt är att farmor är glad och betalar alla mina nya saker =) Nu tänker ni alla, oj vad bortskämd haha :P Men jag är bara glad och klagar inte :P

Trött i benen och huvet sätter man sig då på bussen hemåt igen, med varor för över 6000 KR, sover en natt till hos farmor (och får lyssna mer på farfars gnäll om allting), om jag blir sån när jag är gammal kan nån bara vara snäll och säga till mig i så fall?! I vilket fall som helst så plockade vi isär alla grejer på lördag morgon, det var så kul att se alla nya saker man införskaffat =) Det blev allt från kläder till bakformar =) Sen körde vi Emma till Röfors och så vidare mot Kumla med en mellan landning för lunch på Viby krog.

Så var man äntligen hemma hos älsklingen! Vad jag hade saknat honom! Sen var det bara dags att göra sig i ordning igen för att festa loss med Emelie och Vickan ute i Edsberg, så halv åtta blev jag upphämtad och så drog vi till Emelie en stund för att göra oss helt i ordning och kolla körslaget, måste säga att jag tycker Laxå är bland dom bästa faktiskt, BRA JOBBAT LAXÅ! Sen bar det då iväg till Edsberg, mitt ute i ingenstans ligger det, och när vi entra dörren var det så stillsamt det bara kunde va, helt dött! Men efter en timme ungefär så vart det mycket folk och världens drag! Oj oj oj vad man buggade ;P Efter en mycket lyckad kväll (med vissa tråkiga inslag) så kom jag hem till min älskling. Jag somnade så fort jag la huvet på kudden.

Idag söndag har jag inte gjort nånting! Och ska inte göra det heller! Så skönt att bara skita i allt och bara vara, och det allra bästa är att Imorgon och på tisdag är det ingen skola så jag behöver inte göra något då heller! Om jag inte ska vara lite duktig och plugga:P

Ha det bra alla                                                                               Jesper <3

ojsan :O

Nu har jag varit lite slö med att skriva här.. det var ju inte riktigt meningen.

Nu har man i alla fall kommit igång igen, skolan är i full gång och därmed har man massa uppgifter som man måste göra, man måste även orka ta sig upp tidigt på mornarna.. Och juste, med skolan så kommer ju skitsnacket också :S Vad i helvete vill denna människa mig?? Det som påstås är att jag har följt denna killen till banken och där har jag bett honom att ta på mig.. haha så skrattretande. för det första har jag knappt pratat med denna människa och för det andra vad håller han på med ?? Jag undrar verkligen vart han har fått denna idé ifrån, för jag kan inte komma på en enda grej som har inträffat som ens liknar denna historia, med andra ord har jag inte ens följt honom till banken. lite patetisk människa som säger detta måste jag få påpeka! Ska ta ett snack med männskan snart för såhär kan han inte hålla på!! Vad ger det för bild av mig?? :O

Våren har äntligen kommit till Sverige också, eller åtminstone så har det varit vårväder ett par dagar nu =) och dom har sopat gatorna =) Vad glad jag blir då =) Man får en så härlig känsla i kroppen ... snart sommar =)

Idag har jag då inte gjort så mycket, var lite i skolan då vi hade en värdelös blomdekorations lektion, och sen skulle vi iväg till Örebro för att gå på en föreläsning om ungt företagande. Efter det gick vi några stycken på stan.. hittar inget att köpa nu för tiden..

Men men, nu ska jag njuta lite till av den sista solen.

Ha det bra alla                                                                        Jesper<3