18 år :D

Imorn blir jag då arton :D Tycker det ska bli roligt :) på lördag blir det krogen med älskling :) och på måndag åker vi hem till mor och far då lite släkt kommer och hälsar på :P Förhoppningsvis blir det lite extra pengar i reskassan :)

Och nu är praktiken på toys"R"us slut.. lite tråkigt faktiskt.. hade gärna fortsatt där :) men nu blir det en veckas lov med massa roligheter :) åker till London nästa torsdag :P

Den övriga tiden på lovet ska jag glida runt i mjukiskläder och bara vara allmänt slö :)

ha det bra alla                                     Jesper<3

Söndag

Då var helgen över, och den här dagen ska jag inte göra någonting, möjligtvis städa och diska lite när älsklingen åker och jobbar ikväll, sen ska jag även ta ett långt varmt skönt bad :)

Nu är det fem dagar kvar :D:D:D Sen är man fullständigt myndig och jag får göra va fan jag vill när jag vill :)

Mycket på gång framöver, resa till London, Holland och Kreta sen är det körkortsteori skrivning, förmodligen en uppkörnining efter det och så lite skolarbete på det :P

Men det blir nog bra, kanske är bra då att inga vänner hör av sig så slipper man ödsla tid på det..

Älskar dig Jesper<3


Vila upp sig ?

Ja då var det helg igen, sex dagar kvar till man blir arton :)

Men det största problemet av allt, vart är alla mina vänner? Har börjat lämna mobilen hemma när jag går iväg någonstans och hoppas patetiskt på att någon har hört av sig under de timmarna som jag inte har haft den med mej, är det normalt ?? Seriöst, jag ringer ALLTID! varför i helvete kan ingen höra av sig till mig ?? Jag kanske också behöver ha någon som ringer och frågar hur jag mår, varför ska alltid jag dra i alla trådar och föreslå saker och ting, jag kan helt ärligt säga att inte en jävel har frågat mig på senaste tiden om jag vill hitta på nått.. Blir så trött på det här, och när jag frågar om nån vill hitta på nått så blir det aldrig av nått ändå, känns helt meningslöst..

Och så blir jag så trött på mig själv, ibland undrar jag hur man ska bete sig för att något överhuvud taget ska gå rätt? För jag brukar ofta förstöra och när jag försöker "rädda" situationen blir allt bara värre.

Nu ska jag sitta själv framför tvn och bli kopiöst road av melodifestivalen.

Älskar dej Jesper<3

Helg igen..

Tiden går så fort på veckorna nu tycker jag.. Och jag tycker inte ens om helger längre ... Tro det eller ej, men jag lider bara, tror jag har kommit i någon slags obalans i livet, för jag är ständigt sur och är trött och hängig hela tiden, ävne om solen skiner ute och vårkänslorna ska spira. Visst är jag kär och jag är så glad för att jag har min älskling :) Skulle nog aldrig klara mig annars! (och förlåt älskling att jag är så sur jämt :$ )

Annars så flyter det på med praktik och så där. Och teoriprov för körkort är bokat inom kort. även halkan :) så förhoppningsvis har jag snart ett rykande färskt körkort i min hand ;)

Så över till panik momentet i mitt liv :S SOMMARJOBB ???? Vart ska man hitta ett sådant??

Men det löser sig väl förmodligen.

Ha det bra alla                                                                Jesper <3

Vila efter en veckas praktik

Ja då har man varit en vecka på Toys"R"us och praktiserat... Ett väldigt roligt ställe tycker jag :P Då arbetsuppgifterna kan vara allt från att sätta ihop leksaker till att stå i kassan och allmänt hjälpa kunder ;) Fast nackdelen är ju att man inte är van.. Man är inte van att stå upp hela dagarna, man är inte van att hela tiden vara uppåt och på gång, det tar på krafterna, fast de senaste dagarna har även det gått bättre tycker jag. Så idag ska jag ladda för en ny vecka :)

Den här helgen blev då som vanligt .. Jag gjorde INGENTING :/ Varför? Jo när jag hör av mig till folk så finns det aldrig nått att göra? :S Börjar bli lite märkligt tycker jag.

Så den här helgen kan jag säga blev TOTALT misslyckad. Blir bara ledsen.